A Maestro tolóajtó-vasalatokat cégünk, a dunaharaszti telephelyű, 25 fővel működő Lartech-Maestro Kft. hozza forgalomba,
azon belül is tolóajtó divíziónk.

2003-ban kezdtünk először tolóajtókkal foglalkozni, és azóta folyamatosan igyekszünk tökéletesíteni tudásunkat és bővíteni kínálatunkat. Jelenlegi kollekciónk egy másfél évtizedes folyamatos fejlesztés eredménye. Kínálatunkban neves, nemzetközileg jól ismert európai gyárak termékeit forgalmazzuk Magyarországon kizárólagosan: többek között az olasz Krona-Koblenz és a Protek cégek kiváló termékeit. Több tízezer értékesített tolóajtó-vasalat után bízunk benne, hogy Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást. Tapasztalt tanácsadó kollégáink szívesen segítenek Önnek a megfelelő vasalat kiválasztásában.

Termékeinket viszonteladóinkon keresztül értékesítjük. Egyes viszonteladó partnereink magát a vasalatot árulják, ezek jellemzően a zár- és vasalat kereskedések, zárboltok, barkácsboltok, míg az ajtógyártók a saját termékeikkel együtt értékesítik termékeinket: az ő tolóajtajaik működtetéséhez a Maestro tolóajtó-vasalatokat használják fel.

Amennyiben Ön viszonteladónk szeretne lenni, vagy tolóajtajai beépítéséhez szeretné megvásárolni, vagy akár csak jobban megismerni vasalatainkat, lépjen velünk kapcsolatba!Küldjön üzenetet: